Mamas in Shape Viksjö (utomhus)

1890 kr ink. moms

Mamas in Shape Viksjö

Mammaträning

Utegymmet vid Grodparken i Vikjsö
Tisdagar & Torsdagar
Kl. 12.45-13.30
V 15 och 9 veckor fram

Medtag:
Vattenflaska, egen träningsmatta, bekväma träningskläder/tränings BH

Stärk kroppen och själen med Mamas in Shape – Anpassad träning för nya mammor

Välkommen till ett program där vi, med expertis och omsorg, tar hand om din kropp efter graviditeten. På Mamas in Shape fokuserar vi på bålkontroll, styrka och hållning – de grundläggande komponenterna som behövs för att återuppbygga din styrka och kondition på ett säkert sätt.
Genom vårt noggrant utformade program kommer du att:

  • Arbeta med din egen kroppsvikt och använda specialutvalda träningsredskap som gummiband för att öka din styrka på ett kontrollerat sätt.
  • Få hjälp att återfå kontakten med din kropp, stärka din core och att övervaka och hantera eventuell diastas (magmuskeldelningen) om så behövs.
  • Utveckla din träning stegvis, med den rätta intensiteten som passar just dig och din återhämtningsprocess.

Vi förstår betydelsen av samtycke från en sjukvårdsexpert, så vi uppmuntrar dig att få ett godkännande från din barnmorska eller läkare innan du börjar träna.Din kropp är unik, och så ska även din träning vara. Vi lägger stor vikt vid individuell uppmärksamhet och anpassning. Våra tränare är inte bara experter på träning; de är experter på att lyssna på dig och dina behov.

Barnen är självklart välkomna! Vi skapar en miljö där du kan stärka dig samtidigt som du har dina små nära. Vi tränar inte bara muskler här – vi bygger även gemenskap.
Är du redo att ta nästa steg i din återhämtning och fysiska utveckling efter graviditeten? Anslut till Mamas in Shape – där varje mamma får det stöd och de verktyg som behövs för att känna sig stark, kapabel och oövervinnerlig.

Boka din plats idag och låt oss stärka kroppen tillsammans med Nadiform.
Har du redan tränat Mamas in Shape? Boka då istället Parent in Shape!

1 recension av Mamas in Shape Viksjö (utomhus)

  1. Emelie

    Underbart att det här finns så nära där man bor! Nadia är grym och välkomnar oss alla och man känner att hon har kunskap. Jätteroliga pass dessutom!

Lägg till en recension

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.