Skälby in Shape

990 kr1850 kr ink. moms

Skälby in Shape Kvällstid 

Neptuniskolan :
Måndagar & Torsdagar
Kl. 18.15–19.00
V. 15 och 9 veckor fram (utomhus)
OBS! Ingen träning 9/5 samt 6/6 pga röda dagar.
Vi tränar då istället dagen innan, dvs 8/5 samt 5/6!

Medtag:
Vattenflaska och egen träningsmatta

DROP IN 120 kr/tillfälle.

Välkommen till Järfällas mest omtalade kvällsbootcamp!

Gör träningen till en familjeaktivitet eller en chans att umgås med vänner och grannar. Hos oss på Nadiform blir varje svettig session en social händelse, där gemenskap och hälsa går hand i hand.

Våra bootcamps är utformade för att utmana och underhålla, samtidigt som de är fantastiskt roliga. Vi tror på att varje träningspass ska vara unikt, därför är ingen träning den andra lik. Med en genomtänkt struktur och upplägg bakom varje pass ser vi till att träningen är dynamisk och alltid anpassad efter era önskemål och förutsättningar.

Oavsett om du är nybörjare eller en van atlet, skapar vi ett utrymme där alla kan växa. Vår filosofi är enkel – vi sätter samman människor som vill uppnå sina mål i en stöttande och energisk miljö.

Bli en del av vår community där varje medlem räknas, och varje insats firas. Det spelar ingen roll var du börjar, bara att du har viljan att ta nästa steg.

Slå läger med oss och upplev skillnaden – din resa mot en bättre hälsa börjar här!

Vecka

V 15, V 15 måndag, V 15 torsdag

1 recension av Skälby in Shape

  1. Annika

    5/5 man tröttnar aldrig på det här!

    • Nadia

      Tack Annika!!

Lägg till en recension

Den här webbplatsen använder cookies för att ge dig en bättre surfupplevelse. Genom att surfa på denna webbplats godkänner du vår användning av cookies.