Bli en del av vårt team

Karriärmöjligheter Hos Nadiform

På Nadiform brinner vi för att göra skillnad i människors liv genom träning, kost, och en hälsosam livsstil. Vi söker ständigt efter dedikerade individer som vill bidra till vår gemenskap och hjälpa andra att uppnå sina hälsomål. Om du är passionerad om personlig träning, kost, och att göra en positiv skillnad, då kan Nadiform vara platsen för dig.

Nadiform Söker Talanger

Är du intresserad av att jobba med oss men ser ingen position som passar dig just nu? Tveka inte att skicka in en öppen ansökan! Vi är alltid på jakt efter talangfulla individer som kan bidra till vårt team.

Capellavägen 41
17560 Järfälla, Sverige

Nadia Raczkowski
Cert. Kost och Träningskonsult

Aktuell tjänst

Vikariat som Bootcamp-Instruktör med Möjlighet till Fasta Tider

Nadiform söker dig, en energisk och erfaren instruktör, för att förstärka vårt team som vikarie med potential för framtida fasta tider. Vi är ett företag som specialiserar oss på att erbjuda dynamiska bootcamps och vi brinner för att inspirera våra deltagare att nå sina hälsomål.

01

Din Profil:

 • Certifierad Personlig Tränare: Söker efter individer med officiell certifiering som personlig tränare, vilket är en grundläggande förutsättning.
 • Specialkompetens: En bonus är särskild kompetens inom postnatal och gravidträning, vilket värderas högt.
 • Gruppträningsförmåga: Förmågan att planera och genomföra inspirerande och effektiva gruppträningspass för deltagare på olika träningsnivåer.
 • Motivation och Feedback: Utmärkta färdigheter i att observera, motivera och ge feedback för att säkerställa deltagarnas teknik och framsteg.
 • Organisation och Flexibilitet: Krav på att vara organiserad, punktlig och flexibel med en stark förmåga att anpassa sig i en dynamisk miljö.
 • Baserad i Stockholm: Positionen kräver att du är baserad i Stockholm, med möjlighet att enkelt ta dig till olika träningslokationer runt om i staden.

02

Vad Vi Erbjuder:

 • Varierande Arbetsmiljö: Du kommer att leda inspirerande bootcamps på många unika platser runt om i Stockholm.
 • Professionell Utveckling: Erbjuder dig chansen att växa och utvecklas inom företaget genom kontinuerlig utbildning och workshops.
 • Stöttande Arbetsplats: Arbeta i en miljö som värdesätter ditt bidrag och ger dig stöd i din professionella resa.
 • Flexibel Arbetstid: Möjligheten att arbeta både dag- och kvällstider, vilket ger en anpassningsbar balans mellan arbete och privatliv.

03

Hur Du Ansöker:

Är du den vi söker? Vill du bli en del av ett företag som uppskattar din expertis och bidrag till en hälsosam livsstil? Drömmer du om att göra skillnad inom hälsa och fitness? Nadiform öppnar dörren för dig som är passionerad om att inspirera andra och vill växa professionellt i en stöttande miljö.

 • Förbered din ansökan: Samla ditt CV och ett personligt brev som speglar din passion och erfarenhet inom personlig träning.
 • Skicka till oss: Mejla din ansökan till nadiform@gmail.com senast den 30 april. Glöm inte att inkludera exempel på hur du kan bidra till vårt team.
 • Bli en del av vår resa: Vi ser fram emot att läsa din ansökan och välkomna dig till Nadiforms team. Tillsammans kan vi inspirera fler till en hälsosam livsstil!
Läs Mer Om Vår Filosofi

Din Framtid med Nadiform

Nadiform strävar efter att vara mer än bara en plats för fysisk träning. Som en del av vårt team blir du en nyckelspelare i vår vision att inspirera en holistisk hälsosam livsstil. Vi värderar varje medarbetares unika bidrag och strävar efter att skapa en miljö där du kan växa professionellt och personligt. Upptäck en karriär där du kan göra skillnad.

Läs Mer Om Oss