Välkommen till Nadiform

Din Hälsa, Vår Passion

På Nadiform är vi dedikerade till att hjälpa dig nå dina hälsomål. Med en holistisk syn på träning, kost och livsstil, erbjuder vi personlig träning, kostrådgivning och inspirerande träningsresor. Vår filosofi är enkel – vi tror på balans, personlig utveckling och att varje steg mot en hälsosam livsstil är värdefullt.

Upptäck Din Väg till Välmående
Din Personliga Resa

Skräddarsydd Träning och Kost

På Nadiform skapar vi individuella tränings- och kostprogram som är anpassade efter dina behov. Vi tror att varje individ är unik och förtjänar en personlig approach. Våra träningsmetoder och kostplaner är utformade för att maximera din potential och hjälpa dig att leva ett längre, friskare och gladare liv. Hos oss är ditt välbefinnande i fokus, och vi arbetar tillsammans med dig för att uppnå dina specifika hälsomål. Vårt team av kvalificerade tränare och kostexperter använder de senaste forskningsbaserade metoderna för att säkerställa att du får de bästa möjliga resultaten.

Oavsett om ditt mål är att gå ner i vikt, bygga muskler, förbättra din övergripande kondition, eller helt enkelt må bättre, har Nadiform rätt verktyg och stöd för att göra din resa framgångsrik och njutbar. Vi förstår också vikten av mental hälsa i din hälsosamma resa och integrerar därför aspekter av mindfulness och stresshantering i våra program.

Låt Nadiform vara din partner på vägen mot en hälsosammare och lyckligare framtid.

Börja Din Hälsosamma Resa
Din Guide Till Hälsa

Nadia Raczkowski

Som grundare av Nadiform är Nadia Raczkowski inte bara en passionerad kost- och träningskonsult, men också en inspirerande ledare inom hälsa och välbefinnande. Med en livslång hängivenhet till träning och personlig utveckling, representerar Nadia hjärtat och själen i varje aspekt av Nadiform.

En Livslång Dedikation till Fitness

Nadias resa började med över två decennier av högpresterande gymnastik, vilket lade grunden för hennes djupgående förståelse av kroppsrörelser och träningstekniker. Denna erfarenhet gav henne också en snabb utveckling inom Crossfit och andra sporter.

Förbindelse och Tillit

För Nadia är relationen med klienterna avgörande. Hon lägger stor vikt vid att skapa en trygg och stöttande miljö, där varje klient känner sig hörd och respekterad. Nadia tror starkt på att teknik och säkerhet går hand i hand, och hon är känd för sin noggrannhet i att säkerställa att varje övning utförs korrekt för maximal effekt och minimal risk.

Mer än En Tränare

Nadias passion sträcker sig bortom rollen som tränare; hon är en mentor, inspiratör och en förtroendebyggare. Som tvåbarnsmor förstår hon utmaningarna med att balansera familjeliv och personliga mål. Denna empati och förståelse genomsyrar hennes sätt att arbeta med klienter, vilket hjälper dem att hitta harmoni mellan träning, kost och livsstil.

En Världsresenär med Mångsidiga Perspektiv

Nadias kärlek till resor och kulturer har fört henne till över 70 länder, vilket berikat henne med en global förståelse och mångsidiga perspektiv på hälsa och fitness. Hon värderar språk och kommunikation högt, vilket gör henne till en tränare som inte bara kan nå ut globalt utan också förstå och möta olika klienters unika behov och bakgrunder.

Nadias Kvalifikationer

  • Mångsidiga Träningsalternativ: Allt från personlig träning till gruppbootcamps och specialiserade program för föräldrar.
  • Legitimerad Kost & Träningskonsult: Expertkunskap i kost och träning.
  • Certifierad Mamma Mage Tränare: Specialiserad på träning för nyblivna mammor.
  • HLR-Instruktör för Barn och Vuxna: Livsviktig kunskap för akutsituationer.
  • Diplomerad Gravidmassör: Expertis inom graviditet och välbefinnande.
  • Crossfit Level 1 Trainer: Erfarenhet och passion för Crossfit-träning.

Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form. Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.

Nadia Raczkowski • Ägare och grundare av Nadiform