Nadiform

Träning & Hälsa, online coaching och träningsresor

Träningsföretaget Nadiform erbjuder det där lilla extra och personliga.
Vi hjälper många kvinnor och män med sin träning via kvällsbootcamps, personlig träning, kostrådgivning och online coachning.
Här kan du även lära dig att rädda liv via hjärt-lungräddning både för spädbarn, barn upp till tonåren och vuxna.

Varmt välkommen!

Kost & Träning

2016 startade företaget Nadiform av ägaren och grundaren Nadia Raczkowski. Det började med personliga träningar och konsultjobb tillsammans med andra träningsföretag. Idag har Nadiform flertal olika Bootcamps på olika delar i Stockholm – Järfälla, Spånga, Sundbyberg, Sollentuna, Solna men vi finns numera även i Sälen! Utöver bootcamps,  erbjuder Nadiform online tjänster, resor och mycket mer!

Personlig träning, online träning och kostrådgivning är skräddarsytt utefter dig som individ. Du bestämmer själv om vi tränar inne, ute, med eller utan gymredskap.

Läs mer

Mamas in Shape

Under samma år var Nadia även gravid. Det fick henne att börja fördjupa sig i kvinnokroppen, inte bara under, utan även efter en graviditet. Konceptet Mamas in Shape startades i samband med att Nadia återgick till sitt arbete efter föräldrarledigheten och intresset för detta upplägg har växt snabbt.

Nadiform erbjuder mammaträning dvs träning för nyblivna mammor och gravidträning.

Läs mer
Nadiform Mamas in Shape Spånga
Nadiform Träning & Hälsa, online coaching och träningsresor

Träningsresor

2019 organiserade Nadiform sin första träningsresa till Polen. Efter det har ett flertal resor arrangerats och fler kommer det att bli.

För dig som vill träna under en längre tid och äta god mat, finner du även de populära träningsresorna, träningshelgerna, träningslägren och träningseventen. Både i Stockholm, runt om i Sverige, Polen, Spanien och andra delar av södra Europa.

Läs mer

Nadia Raczkowski

Med över 20 års erfarenhet av gymnastik på hög nivå i Järfällagymnasterna, var det en självklarhet att träning och hälsa även skulle bli mitt yrke.

Nadiform Nadia Raczkowski

“Som Kost & Träningskonsult trivs jag som fisken i vattnet med att få hjälpa folk att komma/hålla sig i form. Med ständigt positiv energi ser jag alltid till att träningen blir tung och utmanande men att den ändå ska ske med ett leende på läpparna medan svetten rinner ned för era pannor.”

– Nadia Raczkowski
Ägare och grundare av Nadiform

Tekniken

Av säkerhetsskäl är tekniken, enligt mig, viktigare än något annat, så var beredd på att jag kommer att vara petig. Självklart är det roligt att använda sig av olika redskap, men tack vare gymnastiken vet jag att man ofta blir starkast och smidigast med sin egna kropp som vikt. Något som jag prioriterar högt är att du som kund ska kunna känna dig trygg och bekväm med mig.

Crossfit

2019 fann jag Crossfit och kan idag inte leva utan den sporten.

Familj

Utöver att min hobby även är mitt yrke, älskar jag att spendera tid med mina vänner och min familj. I november 2016 blev jag mamma till en fantastisk liten tjej, Zéline och 2020 fick hon en lillasyster, underbara Zoé.

Resor

Jag älskar även att resa. Med över 70 st besökta länder är träningsresor en perfekt kombo. Språk är också något jag värderar högt och älskar att lära mig mer och mer. Jag talar svenska, polska, engelska och lite spanska.

Utbildningar

  • Leg. Kost & Träningskonsult
  • Personlig Tränare
  • Cert. Mamma Mage Tränare
  • HLR instruktör för barn
  • Diplomerad Gravidmassör
  • Cert. Senior Trainer
  • Crossfit Level 1 Trainer

Kom i form med Nadiform

Natiform erbjuder olika tjänster och program för att hjälpa dig uppnå dina hälsomål.